Matkailuopiskelijoiden blogi

Riverian Niskalan yksikön matkailuopiskelijat kirjoittavat matkailusta ja kv-vaihdoistaan kuulumisiaan tässä blogissa. Tervetuloa lukemaan!

perjantai 24. maaliskuuta 2017

1000 työpaikkaa tapahtuman kahvilatoiminta

Työskentelimme " 1000 työpaikkaa tarjolla"-tapahtumassa 24.2.2017, joka järjestettiin Joensuun urheilutalolla. Meillä oli siellä eri työtehtäviä, joista yksi oli kahvilan pitäminen. Kävimme katsomassa kahvilaa ja keittiötilaa tapahtumaa edeltävänä päivänä, jotta pystyimme varautumaan mahdollisimman hyvin kaikkeen.

Työhön meillä täytyi olla tarjoilijan vaatetus päällä sekä saamamme PKKY:n viralliset nimikyltit. Aamulla valmistelutyöt sujuivat hyvin ja saimme työt hyvissä ajoin valmiiksi ennen tapahtuman alkamista. Kahvilatyöhön oli varattu viisi opiskelijaa, jotta ruokailu, matkailualan pisteellä olo ja tapahtumaan tutustuminen voitaisiin vuorotella kahvilan kanssa.

Keitimme kahvilan keittiössä kahvia ja vettä ja täytimme termoskannuihin. Lisäsimme maitoa maitokannuun ja huolehdimme, että kaikkia kokkiopiskelijoiden tekemiä kierteitä ja pullaa oli tarjolla kahvilan lisäksi työntekijöiden lepohuoneessa.
Matkailuopiskelijat kahvilassa asiakkaita palvelemassa. Foto by Kaisa Nykyri and Kari Tuomainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti