Matkailuopiskelijoiden blogi

Riverian Niskalan yksikön matkailuopiskelijat kirjoittavat matkailusta ja kv-vaihdoistaan kuulumisiaan tässä blogissa. Tervetuloa lukemaan!

perjantai 27. marraskuuta 2015

Reissusuunnitelmia, ryhmäytymistä ja pajapäivä

Matkailuopiskelijat suunnittelivat tänään lähitulevaisuudessa tapahtuvia reissuja Tahkolle ja Matkamessuille. Luokkaamme on liittynyt yksi uusi opiskelija, jolle järjestimme kaksi erilaista ryhmäytymispeliä päivän aikana. Iltapäivästä  järjestettiin Worksmart-pajapäivä, jonne tuli opiskelijoita Joensuusta ja yrityselämän edustajia.

Meidän luokassa on otettu käyttöön ''tiimityöstentely''. Se eroaa ryhmätyöskentelystä siten, että olemme tehneet netissä testin, jolla olemme saaneet tiimiin mahdollisimman erilaisia persoonia, teemme kaiken yhdessä, emme pelkästään jaa tehtäviä osiin jokaiselle. Meidät on jaettu kahteen tiimiin, joista toinen suunnittelee matkamessujen reissua ja toinen Tahkon.

Tahkolle olemme mahdollisesti menossa tutustumaan ennen joulua. Tiimissä suunnittelimme eri kohteissa vierailua tuona aikana, jos vain saamme sovittua esittelykierroksesta sille ajalle. 

Toisen tiimin suunniteltavana oli matkamessujen reissu, joka tapahtuu tammikuun loppupuolella. Tiimiläiset etsivät mahdollisimman hyvän ja edullisen ratkaisun matkustamiseen ja mahdolliseen yöpymiseen, sekä muuta ohjelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti