Matkailuopiskelijoiden blogi

Riverian Niskalan yksikön matkailuopiskelijat kirjoittavat matkailusta ja kv-vaihdoistaan kuulumisiaan tässä blogissa. Tervetuloa lukemaan!

tiistai 9. lokakuuta 2018

Kv-jaksoilla syksy 2018

Syyslukukausi on jo pitkällä, ja syksy on mennytkin mukavasti järjestellen kv-vaihtoja uuden palvelutoiminnan kv-koordinaattorin pestini osalta.
Darja Saliev aloitti jo Fuerteventurassa kv-jaksonsa eilen.  Ensi viikolla lähtee Sanna Lehikoinen Unkariin Budabestiin, ja  hän aloittaa kirjoittamisen tällä palstalla. Seuraavana viikolla 43 lähtee Outi Puhakka ja Ella Kananen kv-vaihtoon Edinburgiin, Skotlantiin. Heidän kuulumisiaan voit seurata myös tässä blogissa.
Kokkiopiskelijoista Niskalasta Markus ja Miska lähtevät Bilbaoon, Espanjaan viikolla 43. Tarjoilija-opiskelijoista Sara ja Sini matkaavat myös Bilbaoon. Lieksasta kokkiopiskelijoista Sanni ja Veera lähtevät Dundeehen Skotlantiin. Heidän bloginsa löytyy linkistä doubletroubleindundeewordpress.com. Lisäksi Ilari kokkiopiskelija Niskalasta pääsee vaihtoon Japaniin! Leipuri-kondiittoriksi opiskeleva Polina lähtee Petroskoihin. Aivan upea vaihtosyksy siis luvassa!
Opiskelijat ovat saaneet vaihtoihin tukea Otsakorpi-säätiöltä, TopJob Enhanced- sekä Hanako -hankkeista, kiitos siitä!
Kaisa Nykyri, matkailuopettaja Niskala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti