Matkailuopiskelijoiden blogi

Riverian Niskalan yksikön matkailuopiskelijat kirjoittavat matkailusta ja kv-vaihdoistaan kuulumisiaan tässä blogissa. Tervetuloa lukemaan!

sunnuntai 21. syyskuuta 2014


                                                            Eri tapoja matkustaa                 
              Matkustaminen on ihana tapa rentoutua ja tutustua uusiin ihmisiin ja paikkoihin. Joskus ihmiset matkustavat työn merkeissä. Monet matkustavat, koska he pitävät matkustamisesta. Osa matkustavista käy aina eri paikoissa. Mutta on myös ihmisiä, joilla ei ole mahdollisuutta matkustaa, koska heillä ei ole siihen riittävästi rahaa. Nämä ihmiset saavat tietoja muista maista esim. televisiosta, radiosta, lehdistä, sosiaalisesta mediasta tai muilta ihmisiltä.
             Joka vuosi ulkomailta saapuu Suomeen henkilöitä, joita tulevat Suomeen kesätöihin. Samalla he voivat tutustua uusiin paikoihin. Suomessa on useita paikkakuntia, joihin saapuu paljon ulkomaalaisia kesätöihin kuten esimerkiksi Kitee, Suonenjoki ja Lappeenranta.
            Suomi on maa, jossa jokaiselta paikkakunnalta voi löytää mielenkiintoisia kohteita. Siksi varmaan Suomessa on aina paljon matkailijoita. Jokaisessa kaupungissa ja kunnassa on nähtävyyksiä, jotka kiinnostavat matkailijoita.
Suomi on rauhallinen maa. Kun ihmiset saapuvat Suomeen, he rentoutuvat ihan missä vaan. Onko se hotelli, mökki tai tavallinen vanha talo; Jokaisessa paikassa on siisti luonto ja rauha.
Yksi näistä kaupungeista on Mikkeli. Mikkelissä on paljon nähtävyyksiä kuten Anttolan Viljamakasiini, GalleriAri, Harjukosken vesimylly, Kivisakasti, Jalkaväkimuseo, Mikkelin taidemuseo, Mikkelin Valokuvakeskus, Viestikeskus Lokki, Visulahden matkailukeskus ja Mikkelipuisto.


           Tervetuloa Suomeen!

Kirkko Mikkelissa Foto by olga Volkova

Järven rannalla Foto by Olga Volkova
Maisema Foto by olga Volkova
Foto by Olga Volkova


Foto by Olga Volkova








































www.visitmikkeli.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti