Matkailuopiskelijoiden blogi

Riverian Niskalan yksikön matkailuopiskelijat kirjoittavat matkailusta ja kv-vaihdoistaan kuulumisiaan tässä blogissa. Tervetuloa lukemaan!

keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Ella & Outi Edinburghissa

Työntäyteinen viikko

Maanantai ja tiistai oli molemilla vapaat, joten aikaa kulutettiin hieman shoppaillen ja kaupunkia kierrellen. Shoppailu hoituu parhaiten Princess streetillä, joka on täynnä kauppoja ja sen varrelta löytyy myös Waverley mall. Kävimme myös pyörähtämässä kauempana keskustasta Portobellon rannalla. 



Outilla töissä sujuu mukavasti ja nyt toisellla viikolla alkoi jo löytyä enemmän varmuutta englanniksi palvelemiseen ja palvelemiseen yleensäkin, koska oppii pikku hiljaa miten asiat siellä tehdään. Ellalla töissä oli viime viikolla jälleen kerran kiireistä, mutta pöytien numerot sekä ruokalajien tunnistus alkoi jo sujumaan mutkitta. Ellan pitää myös netissä tehdä tehtäviä ja testejä työpaikan koulutukseen kuuluen ja niihin meni monta tuntia lähes joka päivä ennen töiden alkua.


Lauantaiksi olimme sopineet tapaamisen muiden suomalaisten oppilaiden kanssa, jotka ovat myös Edinburghissa vaihdossa. Näimme heidän kanssaan lauantai iltana, sillä Ellalla oli lauantainakin töitä kahdeksaan asti. Pyörimme heidän kanssaan ensimmäistä kertaa vanhassa kaupungissa. Sunnuntaina oli lepopäivä ja nukuimme pitkään, jonka jälkeen kävimme kaupassa, teimme ruokaa ja katsoimme elokuvaa.


Palailemisiin täältä säkkipillien maasta!

Ella & Outi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti