Matkailuopiskelijoiden blogi

Riverian Niskalan yksikön matkailuopiskelijat kirjoittavat matkailusta ja kv-vaihdoistaan kuulumisiaan tässä blogissa. Tervetuloa lukemaan!

maanantai 22. toukokuuta 2017

Kolin reissu 4.5.2017

Kävimme 4.5. päivän kestoisella reissulla Kolin kansallispuistossa siivousalan opiskelijoiden kanssa. Keli oli sinä päivänä mitä mainioin ja lähdimme liikenteeseen hyvissä ajoin  klo. 8.00. Olimme perillä vähän yli 9, jolloin Katja Jensson esitteli meille hotellihuoneita, hotellin toimintaa, sekä kylpyläosastoa . Siivousalan opiskelijat jäivät esittelyn  jälkeen katsomaan huoneen siivousta, ja matkailualan opiskelijat siirtyivät tutustumaan luontokeskus Ukkoon, siellä meille esitettiin kolin maastoa, eläimistöä, aktitviteetteja , ja muita Koliin liittyviä asioita esim. sen syntytarina diaesityksen muodossa. Esitys oli hyvin tehty, eikä se ollut liian pitkä, saimme paljon tietoa ja näimme myös palkitun lyhytelokuvan nimeltä Mustarinta, joka oli myös todella kaunis.
Seuraavaksi paistoimme makkaraa ja söimme eväitä, ja kävimme tutustumassa Ukko-ja Akkakoliin, joissa oli aivan upeat maisemat kummassakin, Paha-kolilla emme käyneet mutta Kaisa kertoi kyllä missä se sijaitsee.
Sen jälkeen meillä oli vapaa-aikaa, suurinosa meistä jäi katsomaan maisemia, jotkut menivät Spa:han ja muutama taisi käydä luontokeskus Ukossa (?). Itse jäin muutaman kaverin kanssa Ukko-kolille vain olemaan ja ihastelemaan maisemia, ja aika meni valitettavan nopeasti. Lähtiessämme suuntavaisto ilmeisesti petti hieman ja kävimme vahingossa tutustumassa Paha-kolillekkin, vaikka tarkoitus oli mennä suorinta reittiä linja-autolle.
Paluumatkalla Satu piti pienen Koli aiheisen tietovisan ja kaikki pääsivät kokemusta rikkaampana kotiin.
Kiitos kaikille huippureissusta :)
-Elina Hautaniemi


Spa:ssa voit rentoutua neljässä erilaisessa altaassa rauhallisissa tunnelmissa
KoliSPA tarjoaa hyvät mahdollisuudet kylpeä poreissa
myös ulkona huikeissa maisemissa





 Ja loppuun vielä ryhmäkuva kauniissa maisemassa Ukko-Kolin huipulta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti