Matkailuopiskelijoiden blogi

Riverian Niskalan yksikön matkailuopiskelijat kirjoittavat matkailusta ja kv-vaihdoistaan kuulumisiaan tässä blogissa. Tervetuloa lukemaan!

tiistai 23. toukokuuta 2017

Senioreiden sokkomatka


Torstai 16. toukokuuta 2017


Ensimmäisen ja toisen vuoden matkailun opiskelijoilla oli tehtävänä järjestää yllätys sokkomatka Juuan eläkeliitolle. Ensiksi jokaisen täytyi tehdä itse omat suunnitelmansa, jonka jälkeen suunnitelmat lähetettiin Juuan eläkeliiton puheenjohtajalle. Hän oli meidän yhteishenkilö. Ohjelmat yhdistettiin, että niistä tulisi järkevä kokonaisuus. Sen jälkeen oppilaat jaettiin ryhmiin, kuten liikuntarajoitteisiin, oppaisiin ja ravintola Kiesan ohjelmaan. Oppilaat omissa ryhmissään valmistivat ja kävivät läpi omat juttunsa.
 
Päivä kun koitti, mentiin juukalaisia vastaan Isoon Myyhyn. He söivät siellä ravintola Sulossa, jonka jälkeen heidät jaettiin kolmeen ryhmään. Kierrätimme heitä ympäri Joensuun keskustaa. Päivän lopussa heidät vietiin kahville Kiesaan. Siellä Kiesan ohjelman ryhmä piti pienen leikkimielisen kilpailun kahvittelun ohella.  

Saimme hyvää ja positiivista pälautetta juukalaisilta. Päivä oli hyvin onnistunut. Juukalaiset lähtivät kotia kohti hymyssäsuin ja tilaisuus järjestää matka oli kaikin puolin kiva kokemus meille oppilaille.



Pari kuvaa Kiesasta


Tämän blogitektin kirjoitti Tuomas Etholén, pian valmistuva matkailuvirkailija :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti